Nyhet22 augusti 2022
Stim Music Room, vår våning i Stockholm för Stimanslutna låtskrivare, utgörs av musikstudior och ett stort co-working space. Nu har vi fått ett efterlängtat tillskott till Studio A.

Förutom studions Fender- och Tanglewoodgitarrer, grymma mickar och finfina interface så har vi precis fått en helt ny iMac av vår samarbetspartner Apple Music. Med senaste MacOS? Japp. Och hur är det med Logic Pro X? Finns också så klart.

Studio A är den större av våra två studior, men även Studio B har ett starkt utbud med Hagströmgitarr, Korgpiano och mycket mer. Läs om all utrustning i Music Room.

Kom gärna och häng i vårt co-working space!

En viktig del av Stim Music Room är vårt stora co-working space. En kreativ miljö med sköna fåtöljer, fantastisk utsikt över Tantolunden, pingisbord, fotbollsspel och en och annan hårt arbetande låtskrivare. Det är en arbetsplats för dig som är Stimansluten där du även kan ta möten eller jobba på distans. Du kan prodda med laptopen, koppla av en stund eller fråga en Stimanställd något som du länge undrat.

Vill du också söka inspirationen hos oss eller hitta nya samarbeten? Till co-working space kan du dyka upp spontant, alla vardagar - du behöver inte boka tid. Kom ihåg adressen bara: Hornsgatan 103 i Stockholm.

Är du ute efter studiotid kan du som är ansluten boka via Mina sidor. Läs mer om bokningen och när nya tider släpps.