Nyhet15 juli 2022
Skrivs nästa världshit under Way Out West? Chansen finns! Stim åker till Göteborg under festivalen och tar sin musikstudio med sig. Den 11-13 augusti kan stimanslutna boka in sig för att skapa musikalisk magi mitt under festivalyran.

Festivalsommaren är igång och Way Out West lockar musikälskare till Slottskogen i Göteborg. Vi på Stim vill inte vara sämre utan drar till Göteborg vi med. Med oss har vi vår musikstudio. I samarbete med Nöjesguiden kommer vi befinna oss på nya Scandic Göteborg Central som under veckan blir till Hotell Nöjesguiden  med dagsfester på terrassen och Stay Out West-konserter på kvällen. Kom och säg hej!

Stim Music Room Pop Up

På hotell Scandic Göteborg Central kommer det finnas inspelningsmöjligheter direkt på hotellet i form av en Pop Up studio som kan bokas och användas av stimanslutna. 

Studion är utrustad med:
En datorskärm
Två monitorer HS7 ink. stativ
Ljudkort/Interface (Scarlett 4i4)
Mikrofon (Shure SM7B)
Akustisk gitarr
Elgitarr
Elbas
Midi-keyboard
Hörlurar
Hörlursförstärkare

Ta med egen laptop!

Hur bokar jag? 

Fredag 5 augusti kl 12.00 släpps tiderna, som bokas via Mina sidor. Bokningen av Music Room Pop Up sker på samma sätt som bokningen till våra två ordinarie studios i Stockholm. Först till kvarn gäller även här.