20191120_resume_stimgitarren_photopaxengstrom_07mindre.jpg

Scandic Hotell fick ta emot Stimgitarren 2019 Foto Pax Engström
Scandic Hotell fick ta emot Stimgitarren 2019 Foto Pax Engström
Nyhet5 oktober 2020
Snart är det dags att dela ut årets Stimgitarr och precis som förra året kan du som är kund hos Stim vara med och nominera din verksamhet.

”Hotellmusik kan vara så mycket mer än bara något som anas i bakgrunden – den kan transformera rum och sätta stämningar i rörelse.” Så lät det förra året när låtskrivarna Melanie Wehbe och Patrik Jean tillsammans med Stims VD delade ut priset till hotellkedjan Scandic Hotels. Blir det din verksamhet som kammar hem Stimgitarren i år? Skicka in en nominering!  

Musik i pandemin
I år är inget som det brukar vara. Vi tar gärna emot berättelser om hur musiken har påverkat ert sätt att använda musik eller kanske vad ni spelar. Har musiken spelat någon särskild roll när verksamheten tvingats ställa om? Eller har du på ett kreativt sätt hittat nya vägar att skapa upplevelser med musik?

Så här går det till
Fyll i denna ansökan och svara kortfattat på ett par frågor. 

Vem som helst i verksamheten kan nominera men du behöver kunna förklara på vilket sätt musiken tillför värde och om några särskilda initiativ genomförts. 

Vi behöver din nominering senast den 25 oktober. 

Om Stimgitarren 
Stimgitarren har delats ut sedan 2002 som uppskattning till verksamheter som använder musik på ett genomtänkt sätt, och som är noggranna med att musikskaparna ska få ersättning för sitt arbete. Priset är en akustisk gitarr från Fender och ett diplom. Det är gratis att nominera, du behöver vara licenskund hos Stim. Bland tidigare vinnare finns McDonald's, SVT, Swedebeat, Luger, Sticky Fingers, Max, IKEA, Malmöfestivalen, Studiefrämjandet och Gymnastikförbundet. Alla vinnare hittar du här

Låt dig inspireras
Så här jobbar Scandic Hotels med musik

Visste du att...
Stim har en webbshop där du när som helst kan skaffa ett licenspaket?