Stim Music room.jpg

Stim Music room
Foto: Ellinor Perlefelt
Nyhet4 oktober 2021
Med anledning av de slopade restriktionerna kommer Stim Music Room äntligen öppnas upp igen! Läs mer om våra nya öppettider som gäller från och med den 4 oktober 2021.

Stim Music Room var ett efterlängtat initiativ som efter lanseringen 2019 blev en omedelbar succé med fullbokade studior och en omtyckt mötesplats, som dessutom gav oss chansen att träffa och jobba med fler av våra anslutna låtskrivare, kompositörer och förläggare än någonsin tidigare. Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda Stim Music Room kostnadsfritt för alla våra anslutna låtskrivare – oavsett var i karriären de befinner sig.

När covid-19 drabbade oss alla tog vi beslutet att stänga Stim Music Room på obestämd tid för att anpassa oss till det rådande läget. Vi arbetade sedan fram en kompromiss där vi omsorgsfullt kunde öppna våra studios igen, med anpassade rutiner och förhållningsregler som minimerade risken för smittspridning. Även om delar av Music Room har varit stängt för externa gäster, har flera projekt kunnat genomföras i lokalen på ett smittsäkert sätt. Däribland flera livesändningar av events och en ny utbildningsserie med premiär i höst.

Och nu – med anledning av de slopade restriktionerna, kan vi äntligen öppna upp dörrarna till vårt co-working space igen och ta emot fler personer i respektive studio. Vi vill dock påminna om att det är viktigt att du inte besöker oss om du har symptom och håll fortsatt avstånd.

Från och med måndagen den 4 oktober 2021 gäller: 

Öppettider:

  • Mån-torsdag 09:00-16:30
  • Fredag 09:00-15:00

Co-working space

  • Ingen anmälan krävs, fritt att komma och jobba. Anmäl dig i receptionen och ta hissen upp till 8:an!

Studio A - Passar bra för upp till 5 personer
Studio B - Passar bra för upp till 3 personer

Du bokar studiotid genom att logga in på Mina sidor. Nya tider släpps den första måndagen i varje ny månad. 

Vi hoppas att öppningen av Music Room kan underlätta i ert musikskapande och vi ser mycket fram emot att träffa er igen!

Stim Music Room
Stim Music Room är en arbetsplats i Stimhuset för låtskrivare, kompositörer och förläggare som är anslutna till Stim. 
Totalt är det en 200 kvm stor arbetsplats, med en underbar utsikt över Tantolunden i Stockholm. Här finns studios, en scen och öppna arbetsytor där man kan jobba ostört, träffa andra låtskrivare och kompositörer, styra egna sessions eller prata med stimpersonal.

 Hur hittar jag dit?

– Vad ska jag ha med mig?

– När är det öppet?

Vi har samlat alla vanliga frågor om Stim Music Room på denna sida.

Har du fler frågor eller idéer? Maila [email protected] eller skriv till oss på sociala medier.