Nyhet10 september 2020
I december förra året betalade vi ut Facebookpengar för musikanvändning under 2018. Till följd av ett tekniskt fel har vi under året behövt göra korrigeringar av beloppen och det är först nu i september som rättningen av Facebook 2018 slutförs. Det här innebär att din sammanlagda Stimersättning i september i år kan bli lägre än förväntat.

De felaktiga Facebookbeloppen från december 2019 kommer korrigeras fullt ut nu i september och vissa Stimanslutna kommer därför se en minskad ersättning i septemberutbetalningen. Vi ber om ursäkt för besväret och har full förståelse för att detta kommer olägligt. Vi har identifierat vad som gick fel i processen och har åtgärdat det för att undvika liknande problem i framtiden. De korrekta Facebookpengarna för musikanvändningen 2018 betalades ut i juni i år.

Hur påverkar det här mig?

Om du fick pengar för Facebook i vår decemberutbetalning förra året så kommer det beloppet dras av från din totala Stimersättning i september 2020. Logga in på Mina sidor för att se ditt totala Stimbelopp för septemberutbetalningen.

När kommer Facebookpengar nästa gång?

Vi kommer betala ut ersättning för Facebooks musikanvändning under 2019 redan i oktober i år. Läs mer om våra utbetalningar i årsplaneringen.

Vart vänder jag mig vid frågor?

Kontakta Stims Medlemsservice om du har frågor om din ersättning – vi hjälper dig att få snabba och tydliga svar.