Stims årsplanering 2020

Här redogör vi för viktiga aktiviteter under året som rör dig som musikskapare. I första hand fokuserar vi på Stimutbetalningar, verkregistreringar och rapportering av låtlistor.

Informationen uppdateras löpande under året, så se till att titta in här regelbundet.

Alla Stims utbetalningar under 2020

18 februari

Utbetalning av digitala musiktjänster, bland annat Spotify, Youtube och Apple Music. Allt om utbetalningen den 18 februari.

17 mars

Innehåller områdena live, bakgrundsmusik, online och utland. Registrera dina verk senast den 2 januari. Allt om utbetalningen den 17 mars.

19 maj

Utbetalning av digitala musiktjänster, bland annat Spotify, Apple Music, Amazon streaming och Itunes. Allt om utbetalningen den 19 maj.

17 juni

Innehåller områdena live, bakgrundsmusik, tv, radio, online och utland. Registrera dina verk senast den 25 mars. Allt om utbetalningen den 17 juni.

18 augusti

Utbetalning av digitala musiktjänster. Allt om utbetalningen den 18 augusti.

15 september

Innehåller områdena live, bakgrundsmusik, online, stöd och utland. Registrera dina verk senast den 9 juli. Allt om utbetalningen den 15 september.

22 oktober

Utbetalning av äldre pengar och Facebook 2019. Allt om utbetalningen den 22 oktober.

17 november

Utbetalning av digitala musiktjänster och reserverade medel. Allt om utbetalningen den 17 november.

15 december

Innehåller områdena live, bakgrundsmusik, tv och radio, online och utland. Registrera dina verk senast den 8 oktoberAllt om utbetalningen den 15 december.

Läs även om våra utbetalningar under 2019 och under 2021.