Nyhet11 november 2019
Våra två studior i Stim Music Room är nu fullbokade resten av året. Jättekul att intresset är så stort! Tiderna för 2020 kommer släppas längre fram, men kom ihåg att du är välkommen till den gemensamma ytan i Music Room där du kan jobba och träffa andra låtskrivare.

Det är otroligt kul att vårt unika initiativ Stim Music Room har tagits emot med sådan glädje och tacksamhet av alla er musikskapare. Sedan vi öppnade dörrarna till Music Room i våras har den positiva responsen varit enorm.

De två studior som är en del av Stim Music Room har gått varma och bokningarna har rullat in i hög takt. Ni är många som vill använda studiorna och därför har vi begränsat antal bokningar till 3 dagar per person och bokningsperiod. På så sätt har alla samma chans att komma hit.

Nu är alltså alla tider för 2019 uppbokade men så fort tiderna för 2020 släpps så kommer vi givetvis informera er. Glöm inte att vårt gemensamma co-working space i Music Room är öppet för dig alla vardagar kl 9-17 med plats för upp till 30 personer - ingen förbokning krävs.

Vi skickar ett kärleksfullt tack till våra engagerade låtskrivare som sprider fina ord om oss i sociala medier och i andra sammanhang. Hoppas att vi ses snart i Stim Music Room!

Läs mer om Stim Music Room.