Nyhet24 november 2022
Vad är Stim Music Room? Hur gammal måste jag vara för att gå med i Stim? Vad får och får man inte göra med en låt? Stim och Cora Music finns på plats under YOU+ MUSIC på Fryshuset i Stockholm den 2-3 december.

YOU+ MUSIC är den givna samlingsplatsen för unga musikintresserade som vill ta sig in i musikbranschen. Du träffar hela Sveriges musikindustri, får vägledning och professionell feedback från yrkeskunniga. På plats i YOU+ MUSICs mässhall finns Stim tillsammans med Cora Music. Kom förbi och passa på att ställa frågor, snacka upphovsrätt, plocka på dig ett par stimstrumpor och var med i utlottningen av fina priser.

Gratisbiljetter och fullständigt program finns på youplusmusic.se. Vi ses där!

Om Stims engagemang i YOU+ MUSIC

Stim krokar arm med resten av den svenska musikbranschen i en unik storsatsning och presenterar YOU+ MUSIC. 

”Stim välkomnar detta viktiga branschsamarbete för att stärka upp kommande generationers musikskapare inom hela det musikaliska ekosystemet. Vi ser fram emot att möta ungdomarna och förstå vad deras behov är, så vi tillsammans kan skapa bästa möjliga förutsättningar för dem framåt, säger Sofie Marin, Chef för Stims Musikfrämjande verksamhet.

Stim har tidigare medverkat under Grammis Fryshuset och YOU+ men går nu in som officiell partner i initiativet genom Stims Musikfrämjande verksamhet, med stöd av Stim Forward Fund.

YOU+ MUSIC äger rum i Stockholm, Göteborg och Malmö den 2–3 december och bjuder på workshops, panelsamtal och seminarier och showcase-spelningar. Syftet är att skapa en hållbar musikbransch och ge rätt förutsättningar för alla att ta sig in i branschen, oavsett kön, hudfärg eller postnummer.