nomineringar.png

Stims årsredovisning och Stim-magasinet
Stims årsredovisning och Stim-magasinet
Nyhet29 augusti 2019
Stim har nominerats i två olika tävlingar – i Svenska Designpriset för sin årsredovisning samt Publishingpriset, i kategorin Medlemstidning.

För Publishingpriset är Stim-magasinet nominerad i kategorin Medlemstidningar yrke. Tidningen görs tillsammans med kommunikationsbyrån Publik. Priset, som grundades 1990, syftar till att synliggöra välgjorda produkter och sporra alla som brinner för att skapa god kommunikation – såväl genom film som i print och på webben.

Publishingpriset är fristående från branschens organisationer. En jury bedömer, förutom helheten, också fyra olika aspekter av kommunikation, där designen är lika viktig som till exempel textinnehåll, användbarhet och det fysiska utförandet. De övriga nominerade i kategorin medlemstidning är Akademikern, Psykologtidningen, Tecknaren och Tidningen Kommunalarbetaren.

Rösta i Svenska Designpriset 2–8 september

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Tävlingen är indelad i kategorierna Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event med vardera underkategorier och Stim är tillsammans med kommunikationsbyrån Narva nominerade i kategorin 2Ba: Årsredovisning – print. 

Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation AB och vinnarna av Svenska Designpriset får Guldmedaljen och diplomet Svenska Designpriset Guld under prisutdelningen. Från och med 2 september finns en möjlighet att rösta på bidragen i tävlingen. Röstningen äger rum på deras webbplats och är öppen för alla.