Nyhet4 december 2023
Stims mobilapp ger dig full koll på dina utbetalningar och är väldigt uppskattad av låtskrivare. Nu släpps en helt ny funktion – äntligen ser du dina intjänade stimpengar under de senaste tio åren i en och samma vy!

Vad är värdet på din låtkatalog? En fråga svår att svara på med tanke på utmaningen att hålla isär alla pengaströmmar i musikbranschen. Alltifrån streamingtjänster och livepengar, till tv-kanaler och radiosändningar, och mycket mer.

Stim gör allt lite enklare genom att samla dina intäkter från hundratals plattformar och musikkällor över hela världen under ett och samma tak. Den nya funktionen ”Total intjäning” i stimappen ger full inblick i vad dina verk har tjänat ihop genom åren. Se alla dina intäkter någonsin från Polen, eller om streaming eller radio gav dig mest under 2018. Och vilket verk är egentligen ditt mest kommersiellt framgångsrika sedan 2013?

- Aldrig tidigare har det varit så lätt att ta reda på hur mycket din musik har spelat in. En insikt som är otroligt värdefull för din fortsatta utveckling i karriären. Det kan verkligen boosta självförtroendet med tydlig fakta när du förhandlar om dina låtar genom att på djupet förstå din katalog och dess värde, säger Anton Waltari på Stims avdelning Writer Relations.

Testa själv! Uppdatera eller ladda ned stimappen idag via din appbutik.