Stims mobilapp

Stims mobilapp är till för dig som är musikskapare eller textförfattare och är ansluten till Stim.

Appen finns tillgänglig för Iphone, Android och Huawei och är utvecklad i samarbete med våra anslutna i syfte att underlätta din vardag som låtskrivare. På den här sidan kan du ladda ned appen eller läsa mer om appens funktioner och hur du använder dem på bästa sätt.

Utbetalningar

I appen finns dina utbetalningar från Stim samlade i en tydlig översikt. Därifrån kan du gå vidare och ta reda på detaljer om den specifika utbetalningen och se vilka verk som du har fått mest betalt för. Kolla även in:

•  Musikkällorna som gav dig mest i utbetalningen.

•  Vilka länder som toppar din lista.

•  Detaljer om dina liveintäkter.

Lär dig mer om funktionen Utbetalningar.


Mina verk

Alla dina verk finns samlade i en tydlig och enkel översikt. Du kan använda sökfunktionen för att snabbt få fram ett verk, se vilka personer som har andelar på det och andra detaljer som du kan vara nyfiken på.

• Hitta rätt genom fritext-sök eller navigera bland verken i bokstavsordning.

• Se verktitlar och verknummer.

• Gå igenom procentandelar och roller och få fram IPI-numret för de du har skrivit ihop med.

Lär dig mer om funktionen Mina verk.


Total intjäning

Här får du full inblick i vad din musik har tjänat ihop sedan 2013. Se alla dina stimintäkter från Tyskland och USA, eller om det var streaming eller radio som gav mest under 2018. Kanske vill du bara ta reda på vilket verk som är ditt kommersiellt sett mest framgångsrika någonsin.

Allting visas i tydliga diagram och kan sorteras på en mängd olika sätt. "Total intjäning" ger dig helt unika insikter om hur det gått för hela din låtkatalog, med alla plattformar, årtal och länder samlade på en plats.

Läs även frågor och svar om funktionen Total intjäning.


Nyheter från Stim

Som låtskrivare är det mycket att hålla reda på, både vad gäller senaste nytt i branschen och vilka delar du som upphovsperson kan påverka själv. I stimappen har vi samlat allt detta i ett nyhetsflöde som du hittar under menyn “Hem”.