Nyhet18 september 2015
Från och med senare i höst inrättar Stim den nya funktionen Corporate Affairs. Avdelningen kommer att ledas av Kjell Holmstrand, som närmast kommer från SKAP, Sveriges kompositörer och textförfattare.

Den nya avdelningen kommer att ha ansvar för samordning av styrelse-, AU- och kommittéarbete, för relationer med Stims huvudmän och andra intressenter, för Stims interna och externa kommunikation samt för samhällspolitiska frågor. Stims nuvarande kommunikationsavdelning blir en del av den nya avdelningen.

– När vi nu genomför denna organisationsförändring gläder det mig att Kjell Holmstrand, som har bred erfarenhet från upphovsrättsvärlden, har tackat ja till uppdraget som Head of Corporate Affairs, säger Stims vd Karsten Dyhrberg Nielsen.

– Stims uppdrag är ren samhällsnytta. Jag ser därför mycket fram emot att arbeta med Stim, inte minst i en tid när organisationen är i stark utveckling, säger Kjell Holmstrand.

Kjell Holmstrand är idag kommunikationschef på SKAP, Sveriges kompositörer och textförfattare, och har dessförinnan haft motsvarande befattning på upphovsrättsorganisationen Copyswede. Han har tidigare arbetat på bland annat Insurance Sweden, Teracom och Stockholm Visitors Board.