Ica vinner Stimgitarren.png

Sofia Draganis och Josefin Lundmark, ICA tillsammans med Peter Lindström, Stim. Foto Stim
Sofia Draganis och Josefin Lundmark, ICA tillsammans med Peter Lindström, Stim. Foto Stim
Nyhet6 september 2022
”Med sin musiktjänst ICA Sounds som är baserad på ingående forskning har ICA Sverige verkligen tagit strategisk musikanvändning till en ny nivå." Så lät det förra året när Stim delade ut Stimgitarren till ICA. I höst är det dags igen och du kan nominera din verksamhet nu!

Är din verksamhet skickliga på att använda musik? Får ni positiva kommentarer från gäster, stannar kunderna längre eller trivs personalen extra bra på grund av musiken? 

Nominera din verksamhet till Stimgitarren så kanske det blir du som får ta emot 2022 års gitarr. 

Vi behöver din nominering senast den 30 september.
Vem som helst i verksamheten kan nominera men du behöver kunna förklara på vilket sätt musiken tillför värde och om några särskilda satsningar gjorts. Det kostar ingenting att nominera. 
 

Om Stimgitarren 
Stimgitarren har delats ut sedan 2002 för att uppmärksamma kunder som använder musik på ett genomtänkt sätt i sin verksamhet, och varit noggranna med att musikskaparna ska få ersättning för sitt arbete. Bland tidigare vinnare finns Scandic Hotels, McDonald's, Luger, Viking Line med flera. Övriga nominerade till Stimgitarren 2021 var Södra Teatern, First Camp, Arena Båstad, Prosalus AB och Albins Leksaker. Alla vinnare hittar du här

Låt dig inspireras
De hittade framgångsreceptet för bästa musikanvändning

Visste du att...
Stim har en webbshop där du när som helst kan skaffa ett licenspaket?