stim-gitarr_viking-line_mgl6309_web.jpg

Stimgitarren 2020 till Viking Line Foto: Christian Gustavsson
Sami Ilonen, Johanna Holmqvist och Mikael Panelius från Viking Line tog emot 2020 års Stimgitarr. Foto: Christian Gustavsson
Nyhet17 september 2021
”Viking Line har visat att med kärlek till musiken, förståelse för sina målgrupper och stor precision går det att skapa kundupplevelser som känns.” Så lät det förra året när Stims VD tillsammans med låtskrivaren Julia Frej delade ut Stimgitarren till Viking Line. I december är det dags igen och du kan nominera din verksamhet nu!

Är din verksamhet skickliga på att använda musik? Får ni positiva kommentarer från gäster, stannar kunderna längre eller trivs personalen extra bra på grund av musiken? 

Nominera din verksamhet till Stimgitarren så kanske det blir du som får ta emot 2021 års gitarr på scen från någon av Sveriges framgångsrika låtskrivare. Prisutdelningen äger rum i Stim Music Room i Stockholm i början av december. 

Vi behöver din nominering senast den 21 oktober.
Vem som helst i verksamheten kan nominera men du behöver kunna förklara på vilket sätt musiken tillför värde och om några särskilda satsningar gjorts. Det kostar ingenting att nominera. 
 

Om Stimgitarren 
Stimgitarren har delats ut sedan 2002 som uppskattning till verksamheter som använder musik på ett genomtänkt sätt, och som är noggranna med att musikskaparna ska få ersättning för sitt arbete. Priset är en akustisk gitarr från Fender och ett diplom. Det är gratis att nominera, du behöver vara licenskund hos Stim. Bland tidigare vinnare finns Scandic Hotels, McDonald's, SVT, Swedebeat, Luger, Sticky Fingers, Max, IKEA, Malmöfestivalen, Studiefrämjandet och Gymnastikförbundet. Alla vinnare hittar du här

Låt dig inspireras
Så här jobbar Viking Line med musik

Visste du att...
Stim har en webbshop där du när som helst kan skaffa ett licenspaket?