Nyhet14 september 2015
Manifest On Tour är en turnérande musikbranschworkshop där experter från olika delar av musikbranschen delar med sig av kunskaper och erfarenheter till band, artister, låtskrivare och musikföretagare som vill ta nästa steg i sin karriär.

Manifest On Tour är en turné av seminarier där verksamma från olika delar av musikbranschen delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Tanken är att erbjuda musiker, artister, upphovsmän och musikutgivare en möjlighet att få större kunskaper om branschen och att knyta kontakter inom bransch och musiklivet.

I varje stad väljs ett antal band och artister ut, som får handfasta råd om allt från musikproduktion och karriärutveckling, till marknadsföring och upphovsrätt.

De uttagna banden och artisterna får spela på Manifest On Tour - Showcase, där man tävlar om chansen att få öppningsspela på Manifestgalan på Nalen i Stockholm.

Manifest On Tour arrangeras av Sensus och SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) i samarbete med SAMI (Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation) och Musikerförbundet.  

Manifest On Tour stöds av branschorganisationen Musiksverige och STIM.

Turnéplan 2015:

19/10 Stockholm
 20/10 Malmö
 21/10 Växjö
 22/10 Hultsfred
 2/11 Örebro
 3/11 Gävle
 4/11 Luleå
 5/11 Visby

Anmäl dig här senast den 25 september

Läs mer på facebooksidan