Stim Music Room

I juni lanseras Stim Music Room – ett helt våningsplan på 200 kvadratmeter i Stims lokaler på Södermalm, med två studior för låtskrivare. Här kan du skapa och spela in musik, ta med dig laptopen och jobba i vårt stora co-working space med fantastisk utsikt över Tantolunden eller träffa andra låtskrivare för möten eller samarbeten. Stim Music Room är öppet för alla Stims medlemmar och unikt i sitt slag.

Stim representerar musikskapare från alla tänkbara bakgrunder, erfarenheter och genrer och vill ge förutsättningar för att ta sig fram i musikbranschen. Till Stim Music Room är alla medlemmar välkomna, det enda som krävs för att få boka lokalen är att du är ansluten till Stim. Vi planerar även ett brett program av föreläsningar, workshops och nätverksträffar för att både bidra med kunskap om branschen och skapa en viktig mötesplats. 

– Vi är otroligt stolta över att kunna bjuda in till Stim Music Room. Idén har växt fram i samtal med våra låtskrivare. Låtskrivaryrket kan vara ensamt särskilt i början av karriären. Stim Music Room är vårt svar på det. Vi öppnar en lokal som ger praktiskt stöd i låtskrivandet och där vill vi bygga en mötesplats för våra medlemmar. Det är en naturlig förlängning av vårt kärnuppdrag – att se till att de som skapar musiken får betalt för den, säger Lina Heyman, Head of Rightsholder Relations på Stim.

Fakta
Stim Music Room byggs just nu och är en 200 kvm stor arbetsplats i Stimhuset på Hornsgatan 103 på Södermalm i Stockholm. Här finns studior, scen och öppna arbetsytor där man kan jobba ostört eller träffa andra låtskrivare. Lokalen är helt gratis att boka som ansluten till Stim. Stim är en medlemsorganisation utan vinstintresse somjobbar för att skapare ska få ersättning för sin musik och för att talanger ska få möjlighet att växa.
 

Mer info om bokning, våra studior och lokalen i övrigt kommer snart på denna sida! 

Det här är Stim Music Room

Inom kort slår vi stolta upp dörrarna till Stim Music Room. Ett unikt initiativ där vi öppnar upp ett helt våningsplan i Stimhuset för alla våra anslutna låtskrivare.

Stim Music Room är en 200 kvm stor arbetsplats, högst upp i Stim-huset med utsikt över Tantolunden i Stockholm. Här finns studios, en scen och öppna arbetsytor där man kan jobba ostört, träffa andra låtskrivare eller styra egna sessions. 

Stim Music Room är något helt nytt bland upphovsrättssällskap i världen och har utvecklats tillsammans med våra låtskrivare.


Frågor och svar om Music Room

Kommer snart!