_g7khgl6fmfcjicn2fld6pufhwc1.jpg

Patrik Nylander och Rickard Johansson, ägare på Matöppet i Glumslöv.
Patrik Nylander och Rickard Johansson, ägare Matöppet. Foto: Lisa Skeppstedt
13 april 2021
Våren är här med stormsteg och inte minst hos Matöppet i Glumslöv – som är riktigt vassa på musik. Vi ställde några frågor till Patrik Nylander som är en av ägarna.

Varför spelar ni musik i er butik?

  Musik för oss samman! Kunderna får sig ett gott skratt när de hör cheferna sjunga lite överallt i butiken eller hela vägen från lunchrummet haha!

 Vad kör ni för musik och vilken roll har den?

  Musiken är viktig för att den underlättar jobbdagen, personalen sjunger med till en 80-talsdänga eller smörsjunger till en Westlife-låt. Så musiken är viktig och även för trivseln för kunderna som handlar hos oss.

Skulle du kunna föreställa dig din butik utan musiken ni har idag, hur skulle det påverka er?

  Jag tror att det hade blivit väldigt tråkigt och handla i en affär utan någon sorts musik eller liknande, musiken gör oss alla på bra humör.

Vill du besöka en butik där du kan få ett gott skratt så hittar du Matöppet i Glumslöv på Heimdalsgatan 13. Vill du också spela musik i din verksamhet? Skaffa en licens i Stims shop!

Stims musiklicenser

Visste du att du får nöjdare anställda om du spelar musik som är licenseradav Stim och inte royaltifri musik?

Matöppet har Stims licens för bakgrundsmusik i butik så att de kan spela all världens musik för kunder och personal. Skaffa din licens på Stims shop. Licenspaket för butik finns från 96kr/månad.