Stim Music Expo - ett inspirerande arrangemang för musikskapare

Den 25 november arrangerar vi för åttonde året i rad Stim Music Expo – arrangemanget som riktar sig till dig som är kompositör, textförfattare, musiker och förläggare. Eftersom nästan 7 000 av våra anslutna medlemmar och över 250 musikförlag finns i Skåne, kommer vi i år vara i Malmö.

Under teman som berör låtskrivande och upphovsrätt, kan du bland annat ta del av seminarier, föreläsningar och panelsamtal. Precis som tidigare år är även Feedbackpanelen på plats och ger konstruktiv kritik på inskickade demos. På scen kommer du också kunna höra framgångsrika låtskrivare bjuda på recepten bakom sina hits.

Programmet uppdateras löpande på vår eventsida på Facebook!

HitStoria

Låtskrivarna bakom Frans monsterhit "If I Were Sorry" berättar om processen från idé till hit. Medverkande: Oscar Fogelström, Michael Saxell och Fredrik Andersson.

Att Nå Ut Med Sin Musik

Ett panelsamtal om hur film, TV och YouTube kan fungera som en genomslagsplattform för dig som musikskapare. Medverkande i panelen är musikerna och YouTube-kreatörerna Emil och Daniel Norberg, filmkompositören Oscar Fogelström, musikern Frida Öhrn och Jenny Ericsson som är Head of Digital Rights på United Screens.

Så Skrev Jag Musiken

Under programpunkten ”Så Skrev Jag Musiken” kommer Joy M'Batha att berätta om hur hon skrev låtarna till sin senaste EP "Inte God Men Gud", samt ge oss en inblick på historien bakom årets EM-hit "Mitt Team".

Keynote Speaker - Thomas Öberg

Bob Hunds frontfigur och låtskrivare Thomas Öberg delar med sig av sin musikbakgrund.

Feedbackpanelen

Inskickade demolåtar synas i sömmarna av våra experter. I expertpanelen sitter bland andra låtskrivaren och producenten Anderz Wrethov samt musikredaktören Mari Hesthammar från Sveriges Radio P3. I slutet av oktober kontaktar vi de musikskapare som får chansen att få feedback på sin musik av våra musikexperter.

Livemusik

TV-succén Klippans Karaoke bjuder in till karaoke som uppvärming inför kvällens liveuppträdande. 

Antalet platser är begränsat, så köp din biljett idag!

Observera att vi reserverar oss för eventuella ändringar gällande bokade deltagare och programpunkter.

Köp biljett till Stim Music Expo i Malmö

För dig som är Stimansluten är biljettpriset rabatterat. Fyll i rabattkoden Stimexpo2016, så får du 50kr i rabatt. Det ordinarie biljettpriset är 199kr. Antalet biljetter är begränsat.