Nyhet4 april 2024
Vrid tillbaka tiden till 2013, vet du hur mycket stimpengar du tjänat sedan dess? Den nya funktionen ”Total intjäning” på Mina sidor ger svaret på några sekunder.

Vi utvecklar ständigt våra webbtjänster och den senaste uppdateringen på Mina sidor bjuder på något helt nytt. Att sätta sig ned framför datorn med Stims nya analysmotor ”Total intjäning” ger dig en förståelse för dina stimintäkter som tidigare har varit svårt att greppa. Nu kan du enkelt kolla hur mycket du fick för streaming under 2017, om din musik spelats mest i Polen eller Sverige - och vilka låtar som varit dina populäraste genom åren.

– Vi vet hur viktigt och svårt det är att ha koll på sin låtkatalog och faktiskt förstå musikens värde. Dina låtar kan ju spelas på livescener, streamingtjänster, i radio och tv, eller i en massa andra sammanhang, och det sker dessutom lokalt i Sverige och globalt över hela världen. Stim samlar allt det här på en gemensam plats och att som låtskrivare få den unika helhetsbilden över hur musiken spelas ger dig en pondus och insikt som är enormt värdefull, säger Julia Bertling Szytek på Stims avdelning Writer Relations.

”Total intjäning” släpptes till stimappen i höstas och från och med april 2024 finns den även för desktop via Mina sidor. Logga in, klicka runt och kolla hur det har gått för din musik.