Nyhet7 mars 2016
Knappt två månader efter lanseringen har nya Stim.se utsetts till Sveriges bästa organisationssajt. Nu jobbar vi på att göra den ännu bättre för dig som är ansluten!

Den 22-23 mars går Webbdagarna 2016 av stapeln. Inför dessa offentliggjordes i förra veckan att nya Stim.se utses till Sveriges bästa organisationssajt.

– Vi har arbetat stenhårt med att göra Stim.se användarvänlig oavsett vilken målgrupp du tillhör. Den dagliga kontakten med Stim ska vara så enkel som möjligt, säger Robert Gehring, chef på Service.

Nya Stim.se lanserades i slutet av januari – men är faktiskt inte färdigutvecklad. Trots att sajten nu utsetts till Sveriges bästa, ska den bli ännu bättre, lovar Robert Gehring:

– Vi bygger om webbtjänsterna som finns under Mina sidor för att förbättra vår service ytterligare. För rättighetshavare och kunder kommer det att bli enklare att följa upp och själv administrera sina ärenden hos Stim.

Stim har anlitat webbyrån SthlmConnection för uppdraget att förnya Stim.se. I fokus har hela tiden stått att öka servicegraden gentemot såväl musikskapare som kunder och att förtydliga Stims uppdrag och syfte.