Stim Music room.jpg

Stim Music room
Foto: Ellinor Perlefelt
Nyhet15 september 2023
Under sommaren har vi uppdaterat rutinerna för bokning av studiotid i Stim Music Room. Uppdateringen innebär fler studiotider och bokning närmare inpå aktuell session. Allt för att fler ska få tillgång till våra studios.

Fler studiotider

Sedan i somras har längden på studiotiderna i Studio A och B halverats. Detta innebär att det finns dubbelt så många tider att boka. Från och med nu kan du dessutom boka två studiotider per månad.

Två släpp i månaden

För att fler ska få möjlighet att boka studiotid i Stim Music Room kommer vi från och med nu att släppa studiotider två gånger per månad. Detta för att tider ska kunna bokas närmare inpå. Tiderna kommer alltså kunna bokas två veckor i förväg.

Kommande studiotidsläpp

18 september kl.10:00 – Gäller för de två första veckorna i oktober

2 oktober kl.10:00 – Gäller för de två sista veckorna i oktober

Co-working space

Som Stimansluten kan du använda Stim Music Rooms Co-Working space. Här behöver du inte boka tid, det är bara att komma förbi.

Vill du veta mer?

Läs vanliga frågor och svar om Stim Music Room

Stim Music Room

Stim Music Room är en 200 kvm stor arbetsplats i Stimhuset på Hornsgatan 103 på Södermalm i Stockholm. Här finns studior, scen och öppna arbetsytor där man kan jobba ostört eller träffa andra låtskrivare. Platsen är unik bland upphovsrättssällskap i världen och har utvecklats tillsammans med våra låtskrivare. Det enda som krävs för att få boka lokalen är att du är Stimansluten.