20181123_resume_sound_vinnare_photopaxengstrom_19.jpg

Puls & Träning vann Stimgitarren 2018 Foto: P Engström
Puls & Träning vann Stimgitarren 2018 Foto: P Engström
Nyhet19 september 2019
”Nära till träningsvärk, men också till inspirerande musik” så lät det förra året när framgångsrika mello-låtskrivaren Linnea Deb tillsammans med Stim delade ut priset till gymkedjan Puls & Träning. I november är det dags att dela ut årets Stimgitarr och en nyhet för i år är att du som är kund kan vara med och nominera.

Stimgitarren har delats ut sedan 2002 som uppskattning till verksamheter som använder musik på ett genomtänkt sätt och är noggranna med att musikskaparna ska få ersättning för sitt arbete. Är din verksamhet riktigt vass på musik? Får du ofta höra från kunderna att det är bra vibe hos er, ringlar köerna långa till era evenemang eller trivs personalen extra bra på grund av musiken? 

Nominera din verksamhet till Stimgitarren senast den 6 oktober så kanske det blir du som får ta emot 2019 års gitarr på scen från någon av Sveriges framgångsrika låtskrivare. Prisutdelningen äger rum den 20 november på konferensen Sound STHLM som anordnas av Resumé. 

Vi behöver din nominering senast den 6 oktober.
Vem som helst i verksamheten kan nominera men du behöver kunna förklara på vilket sätt musiken tillför värde och om några särskilda satsningar gjorts. Det kostar ingenting att nominera. 

Nominera här!

 

Stimgitarren 2018 Foto: Pax Engström

Om Stimgitarren 
Stimgitarren har delats ut sedan 2002 som uppskattning till verksamheter som använder musik på ett genomtänkt sätt, och som är noggranna med att musikskaparna ska få ersättning för sitt arbete. Priset är en akustisk gitarr från Fender, diplom samt fri entré till Sound STHLM. Det är gratis att nominera, du behöver vara licenskund hos Stim. 
Bland tidigare vinnare finns McDonald's, SVT, Swedebeat, Luger, Sticky Fingers, Max, IKEA, Malmöfestivalen, Studiefrämjandet och Gymnastikförbundet. Alla vinnare hittar du här

Visste du att...
Du får nöjdare anställda med rätt musik och att 
Musiken får gästerna att stanna på Elite Palace Hotel