Både musikskapare och musikförlag har rätt till ersättning när deras musik spelas live. För att Stim ska kunna skicka pengar till rätt upphovsmän och musikförlag behöver vi få veta vilken musik som spelats.

Låtlistor till Stim

Du har som musikförläggare en mycket viktig uppgift när det gäller att övervaka, eller själv se till så att låtlistor skickas in när musik av de upphovsmän som du representerar spelas live. När dessa uppgifter skickas in till Stim ska all musik som spelats stå med, både upphovsmannens egen musik eller andras kompositioner. 

På "Mina sidor" går det att lämna uppgifter om vilka låtar som spelats och vem som varit arrangör för konserten. Vi kallar det för att "musikrapportera". Din musikrapport är mycket viktig för att rätt person ska få pengar. 

Fyll i formuläret nedan för att bli musikrapportör

Den som musikrapporterar behöver inte vara ansluten till Stim, alla musiker som spelar live är välkomna att lämna sina låtlistor. Dessutom kan deras representanter som manager, bokningsbolag eller liknande sköta musikrapporteringen.

OBS!Du måste fylla i formuläret även om du redan har tillgång till Stims andra webbtjänster. När vi fått dina uppgifter lägger vi till tjänsten "musikrapportera" till dina övriga tjänster.  

12 siffror
10 siffror
Artistens / gruppens namn
Artistens / gruppens namn
Artistens / gruppens namn