Stims mobilapp

Stims mobilapp är till för dig som är musikskapare eller textförfattare och är ansluten till Stim.

Appen finns tillgänglig för Iphone och är utvecklad i samarbete med våra anslutna i syfte att underlätta din vardag som låtskrivare. Här kan du läsa mer om appens funktioner och hur du använder dem på bästa sätt.

Androidanvändare? Appen för Android betatestas just nu och lanseras under våren!

Utbetalningar

I appen finns dina utbetalningar från Stim samlade i en tydlig översikt. Därifrån kan du gå vidare och ta reda på detaljer om den specifika utbetalningen och se vilka verk som du har fått mest betalt för. Kolla även in:

•  Musikkällorna som gav dig mest i utbetalningen.

•  Vilka länder som toppar din lista.

•  Detaljer om dina liveintäkter.

Lär dig mer om funktionen Utbetalningar.


Mina verk

Alla dina verk finns samlade i en tydlig och enkel översikt. Du kan använda sökfunktionen för att snabbt få fram ett verk, se vilka personer som har andelar på det och andra detaljer som du kan vara nyfiken på.

• Hitta rätt genom fritext-sök eller navigera bland verken i bokstavsordning.

• Se verktitlar och verknummer.

• Gå igenom procentandelar och roller och få fram IPI-numret för de du har skrivit ihop med.

Lär dig mer om funktionen Mina verk.


Nyheter från Stim

Som låtskrivare är det mycket att hålla reda på, både vad gäller senaste nytt i branschen eller vilka delar du som upphovsperson kan påverka själv. Vi har samlat allt detta i ett nyhetsflöde som du hittar under menyn “Hem”.

Appen finns tillgänglig för Iphone och vi rekommenderar att du använder Ios 12 eller senare. Du laddar ned den via App Store. Appen utvecklas kontinuerligt och vi jobbar för att fler plattformar ska ha tillgång till den längre fram. Håll utkik efter fler smarta funktioner i kommande releaser.