9 december 2015
En Stimveteran som brinner för bra service som bidrar till att hålla musiken levande.

Hur kom du i kontakt med Stim?

– Jag hörde av mig till Stim som inte hade någon ledig tjänst för tillfället, men de lovade att återkomma om en lucka skulle uppstå, vilket det gjorde. 

Efter några månader blev Eva uppringd av Stim och på den vägen är det. Snabbt avancerade hon inom Stim.

– Jag började arbeta deltid i Stims växel och vid företagets jullunch fick jag frågan om jag var intresserad av ett föräldravikariat på dåvarande Dokumentationsavdelningen.

Eva berättar att hon var med som representant för Stim under Hultsfredsfestivalen för att musikrapportera. I samband med det fick Eva idén om en Backstage-stuga, där Stim kunde träffa de anslutna på ett nytt sätt.  

– Här gavs vi ett perfekt tillfälle att höra vad våra medlemmar tycker och tänker, få feedback och ta emot synpunkter. 


Eva har sedan sista januari 2011 arbetat på Stims Förlagsservice där hon arbetar i nära samarbete med sina kollegor för att ge service åt förlagen i olika frågor. Eva har själv bidragit med förbättringsförslag som sedan förankrats och blivit gällande i verksamheten.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

– Mina dagar består till största del av att besvara e-post och frågor via telefon. Förlagen är både från Sverige men även utlandet, mycket av korrespondensen sker på engelska.

Vad drivs du av i ditt arbete?

– Att kunna ge så bra service som möjligt i god tid. Det är oerhört tillfredsställande att kunna känna att den hjälp man ger är uppskattad och jag får ofta en direkt respons av förlagen, säger Eva.

Varför Stim?

– Det känns rätt och bra att arbeta på Stim. Att få arbeta i ett företag som verkar för att hålla musiken levande inte bara i Sverige. Du får arbeta med musik från hela världen.

Hur skulle du beskriva Stim som arbetsgivare?

– Stim är tryggt, här kan du vara dig själv. Alla är olika men det är många här som är intresserade av musik i någon form. Jag har ett roligt arbete på en trevlig arbetsplats. Att ha ett jobb man tycker om är jätteviktigt för mig och Stim motsvarar de förväntningarna.