Musiktjänster som erbjuder royaltyfri musik innehåller bara musik från musikskapare som Stim inte förvaltar rättigheterna för.  I deras utbud går du miste om musiken från alla de artister och låtskrivare som du och dina kunder känner igen och har en relation till. Så, om du vill spela dina favoritartister, julklassiker, nostalgihits eller ligga i framkant med den senaste musiken behöver du en musiklicens från Stim. 

Licensavgiften blir till royalties som Stim fördelar ut till musikskaparna – så att de som skapat musiken får ersättning när deras låtar används och skapar ett värde för din verksamhet.

Ett vanligt missförstånd är att Stim bara erbjuder musik från de stora topplistorna och att det är därför kostnaden för musiken blir högre. Det stämmer inte. Stim ersätter musikskapare på lika villkor och bland de miljontals låtar som finns att välja bland finns både världsberömd och smal genremusik från hela världen. Anledningen till att priset är annorlunda gentemot royaltyfri musik är främst att Stim står för en mer hållbar ersättningsmodell och låter varje musikskapare äga rättigheterna till sin musik.  

 

Visste du att du får nöjdare anställda med Stims musik?