Utbetalning 18 februari 2020

Nu är det dags för streamingpengar och den 18 februari betalar vi ut för bland annat Spotify och Apple Music. Men även mindre aktörer som Mixcloud och Beatport ingår den här gången.

Logga in på Mina sidor för att få mer information om din utbetalning. Där finns en tidslinje över dina utbetalningar där varje punkt är en summering av alla utbetalningar för det markerade kvartalet.

Betalningen sker den 18 februari och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt aktuella saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar. 

Fyra månaders musikanvändning för Spotify

I utbetalningen ingår hela fyra månader av Spotify och det betyder att musikanvändning för perioden mars-juni 2019 betalas ut. Se också de senaste streamvärdena för att få reda på hur mycket Stimpengar du får per spelning.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 17 mars. Då betalar vi bland annat ut för radio, tv, live och flera digitala musiktjänster. Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Våra handläggare finns här för dig. Kontakta oss så fort det dyker upp frågor som du behöver svar på!

Press

För pressfrågor kontakta Stims pressavdelning:
08-783 95 65 

Tags