Utbetalning 18 augusti 2020

Den 18 augusti kommer Stimpengar för streaming och annan musik i digitala musiktjänster. Då ingår bland annat Youtube för hela 2019 tillsammans med Spotify för det fjärde kvartalet 2019. Den fullständiga listan över tjänster och perioder hittar du längre ned på sidan.

Logga in på Mina sidor för att få mer information om din utbetalning (missa inte nya betaversionen av Mina Stimpengar!). Där finns en tidslinje över dina Stimutbetalningar uppdelade per kvartal.

Den aktuella betalningen sker den 18 augusti och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar.

Djupdyk i siffror och förstå din egen utbetalning ännu bättre genom webbtjänsten Mina stimpengar beta

I början av sommaren lanserade vi en betaversion av Mina Stimpengar på Mina sidor, en tjänst där du kan gå på djupet i dina utbetalningar på ett helt nytt sätt. Tjänsten är under utveckling och är därför inte tillgänglig för alla. Har du inte fått tillgång men är nyfiken? Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig. Läs gärna mer om funktionerna i Mina stimpengar.

Youtube-stjärnan som kan promenera ostörd på Sveriges gator

Han har flera hundra miljoner lyssningar och sjunger på sju olika språk - men är okänd för den breda publiken i Sverige. I Mellanöstern, Malaysia och Indonesien är han däremot en världsartist. Digitala plattformar har gjort det möjligt för Maher Zain att skapa en karriär utanför Sveriges gränser och mycket tack vare ICE direktlicensiering kan han i dag också leva på det. Läs intervjun med Maher.

Information och nyheter om Stims kommande utbetalningar

Med anledning av coronavirusets påverkan vill vi förtydliga att Stims utbetalningar tills vidare följer den vanliga årsplaneringen. Vi uppmanar dig som är Stimansluten att läsa vår särskilda information om hur Stim anpassar verksamheten efter virusutbrottet.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 15 september och då ingår livemusik, bakgrund, vissa digitala musiktjänster, stöd och utland. Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderinngar som du behöver hjälp med.

Press

För pressfrågor kontaktar du Stims pressansvariga på telefon 08-783 95 65.

Om Stims utbetalningar

Med anledning av coronavirusets påverkan vill vi förtydliga att Stims utbetalningar tills vidare följer den vanliga årsplaneringen. Vi uppmanar dig som är Stimansluten att läsa vår särskilda information om hur Stim anpassar verksamheten efter virusutbrottet.

Läs också

Stims utbetalningsplan för 2020.

Tags