Utbetalning 17 november

Tisdag den 17 november är det dags för streamingpengar! Då betalar vi ut ersättning för musik som har spelats i Spotify, Deezer, Youtube, Mixcloud och andra digitala musiktjänster. I utbetalningen ingår även reserverade medel.

Logga in på Mina sidor för att få mer information om din utbetalning (missa inte betaversionen av Mina Stimpengar). Där finns även en tidslinje över dina Stimutbetalningar uppdelade per kvartal.

Den aktuella betalningen sker den 17 november och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar.

Djupdyk i siffror och förstå din egen utbetalning ännu bättre genom webbtjänsten Mina stimpengar beta

I juni lanserade vi en betaversion av Mina Stimpengar på Mina sidor, en tjänst där du kan gå på djupet i dina utbetalningar på ett helt nytt sätt. Tjänsten är under utveckling och är därför inte tillgänglig för alla. Har du inte fått tillgång men är nyfiken? Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig. Läs gärna mer om funktionerna i Mina stimpengar.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 15 december och då ingår bland annat musik i radio och tv, livespelningar och bakgrundsmusik. Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderinngar som du behöver hjälp med.

Press

För pressfrågor kontaktar du Stims pressansvariga på telefon 08-783 95 65.

Tags