Utbetalning 17 mars 2020

Den 17 mars betalar vi ut ersättning till våra upphovspersoner, musikförlag och systersällskap. Vi betalar ut bland annat ut för live och bakgrundsmusik, men det blir också premiär för Viaplaypengar!

Betalningen sker den 17 mars och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning.

Din egen utbetalning

Har du loggat in på Mina sidor för att se ditt eget saldo och få reda på om du får en utbetalning? Där finns en grafisk översikt som visar din samlade Stimersättning per kvartal. Exempelvis är punkten jan-mar summan av utbetalningen den 18 februari och utbetalningen den 17 mars.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 19 maj. Då betalar vi ut för musik i digitala musiktjänser, däribland Spotify och Apple Music. Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Våra handläggare finns här för dig. Kontakta oss så fort det dyker upp frågor som du behöver svar på!

Press

För pressfrågor kontakta Stims pressavdelning:
08-783 95 65 

Stims utbetalningar

Med anledning av coronaviruset och dess stora påverkan vill vi förtydliga att Stims utbetalningar tills vidare följer den vanliga årsplaneringen. Vi uppmanar dig ändå att läsa vår särskilda information om hur Stim anpassar verksamheten efter virusutbrottet.

Läs också Stims nuvarande utbetalningsplan för 2020.

Utbetalningen 17 mars

För en översikt över musikkällor och perioder i utbetalningen kan du läsa detaljerad information.