Utbetalning 17 juni 2020

Nu är sommaren här och idag den 17 juni gör vi en sista utbetalning innan semestern. Idag ingår livemusik, bakgrund, utland, vissa digitala tjänster, radio och tv. Se nedan för fler detaljer.

Logga in på Mina sidor för att få mer information om din utbetalning. Där finns en tidslinje över dina Stimutbetalningar uppdelade per kvartal.

Den aktuella betalningen sker idag den 17 juni och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar.

Första testversionen av smart funktion på Mina sidor är på plats!

Vi har precis börjat utrullningen av en betaversion av Mina Stimpengar. Det är en efterlängtad tjänst där du kan analysera dina utbetalningar på ett helt nytt sätt. Tjänsten är under utveckling och du har fortfarande tillgång till den gamla versionen i några månader till. Har du ännu inte fått tillgång till betaversionen och är nyfiken, hör av dig till beta@stim.se. Annars kan du lugnt vänta, den kommer att göras tillgänglig för alla anslutna.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 18 augusti.  Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Under juli och augusti kan vår telefonservice ha andra öppettider än de ordinarie, tänk på att vi alltid finns tillgängliga på mejl.

Kontakta oss så fort det dyker upp frågor som du behöver svar på!

Press

För pressfrågor kontakta Stims pressavdelning:
08-783 95 65 

Stims utbetalningar

Med anledning av coronaviruset och dess stora påverkan vill vi förtydliga att Stims utbetalningar tills vidare följer den vanliga årsplaneringen. Vi uppmanar dig ändå att läsa vår särskilda information om hur Stim anpassar verksamheten efter virusutbrottet.

Läs också Stims nuvarande utbetalningsplan för 2020.

Utbetalningen 17 juni

För en översikt över musikkällor och perioder i utbetalningen kan du läsa detaljerad information.

Tags