Utbetalning 16 december

Nedräkningen har börjat, 2021 lider mot sitt slut och det uppmärksammar vi med en riktig smällkaramell i form av Stims decemberutbetalning. Nu ingår ersättning för musik som spelats i Sveriges radio, reklamradio, spelningar i Svenska kyrkans regi, andra livespelningar, video on demand, SVT - och mycket, mycket mer.

Den aktuella betalningen sker den 16 december och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1–2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar.

Bra att vet om utbetalningen

Nya "Mina stimpengar" lanserad - och mobilappen nu på engelska!

Ny design, nya funktioner, nya upplevelser – hundra procent skräddarsytt för desktop och stor skärm. Logga in på Mina sidor och testa nya "Mina stimpengar" eller läs mer om tjänsten.

Missa inte heller Stims mobilapp som finns för Iphone, Android och Huawei. Där har du alltid dina verk och utbetalningar några knapptryck bort, oavsett var du befinner dig.

NYHET: Nu finns appen även på engelska, berätta för dina vänner! Appen laddar du ned här.

Premiär för hyr- och köpfilmer i Viaplay

Redan förra hösten började vi betala ut Viaplaypengar till Stimanslutna för merparten av visningar i tjänsten. I decemberutbetalningen kan vi glädjande nog meddela att även ersättning för hyr- och köpfilmer i Viaplay ingår, vilket samtidigt innebär ersättning för retroaktiva perioder - från 2017 fram till juni 2021. Även ordinarie Viaplaypengar ingår i december som avser streams i den vanliga abonnemangstjänsten.

Utbetalning för biovisningar

Den här gången innehåller utbetalningen hela två kvartal för biovisningar. Det innebär att vi är i fas med perioderna för bio och lämnar därmed den avvikande periodicitet som vi tillämpade i samband med att det nya bioavtalet som trädde i kraft under 2020.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 15 februari 2022 och då ingår musik i Spotify och andra digitala musiktjänster.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar som du behöver hjälp med.

Press

För pressfrågor kontaktar du Stims pressansvariga på telefon 08-783 95 65.

Tags