Utbetalning 15 september 2020

Mitt i sensommarlika september kommer Stimpengar för bland annat livemusik för de senaste åren, tillsammans med teater, utland, nationell online och stöd. Glädjande nog gör även bio sitt återtåg i våra ordinarie utbetalningar!

Logga in på Mina sidor för att få mer information om din utbetalning (missa inte nya betaversionen av Mina Stimpengar). Där finns även en tidslinje över dina Stimutbetalningar uppdelade per kvartal.

Den aktuella betalningen sker den 15 september och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1-2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Om du inte skulle nå utbetalningsgränsen sparas självklart ditt saldo tills dess att du når över gränsen vid framtida utbetalningar.

Djupdyk i siffror och förstå din egen utbetalning ännu bättre genom webbtjänsten Mina stimpengar beta

I början av sommaren lanserade vi en betaversion av Mina Stimpengar på Mina sidor, en tjänst där du kan gå på djupet i dina utbetalningar på ett helt nytt sätt. Tjänsten är under utveckling och är därför inte tillgänglig för alla. Har du inte fått tillgång men är nyfiken? Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig. Läs gärna mer om funktionerna i Mina stimpengar.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 22 oktober och då ingår bland annat ersättning för Facebook 2019. Läs mer om kommande utbetalningar i årsplaneringen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderinngar som du behöver hjälp med.

Press

För pressfrågor kontaktar du Stims pressansvariga på telefon 08-783 95 65.

Om Stims utbetalningar

Med anledning av coronavirusets påverkan vill vi förtydliga att Stims utbetalningar tills vidare följer den vanliga årsplaneringen. Vi uppmanar dig som är Stimansluten att läsa vår särskilda information om hur Stim anpassar verksamheten efter virusutbrottet.

Läs också

Detaljerna för utbetalningen den 15 september.

Tags