Utbetalning 15 november 2022

Om dina låtar spelats på de stora streamingtjänsterna i början av året har du chans till Stimpengar idag. Apple Music, Amazon, YouTube, Spotify och flera andra musiktjänster ingår i novemberutbetalningen.

Den aktuella utbetalningen sker den 15 november och pengarna finns vanligtvis på kontot inom 1–2 bankdagar, beroende på vilken bank du har. Kom ihåg att dina låtar måste ha spelat ihop minst 100 kr totalt för att du ska få en utbetalning. Skulle du inte nå utbetalningsgränsen sparas naturligtvis ditt saldo tills du hamnar över gränsen vid framtida utbetalningar.

Bra att veta

Utforska din utbetalning i Stimappen eller på Mina sidor

Stims mobilapp finns för Iphone, Android och Huawei. Där har du dina verk och utbetalningar bara några knapptryck bort, var du än befinner dig. Appen finns på både svenska och engelska och du laddar ned den här.

Missa inte heller Mina stimpengar på Mina sidor, hundra procent skräddarsytt för desktop och stor skärm. Testa på Mina sidor eller läs mer om tjänsten.

När kommer nästa utbetalning från Stim?

Nästa utbetalning sker den 16 december 2022 och då är det dags för Stimpengar för musik i SVT, reklamradio, livespelningar, bakgrundsmusik i butiker och gym, musik som spelats i andra länder och mycket mer. Läs mer i vår årsplanering för 2022.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar som du behöver hjälp med.

Press

För pressfrågor kontaktar du Stims pressansvariga på telefon 08–783 95 65.

Tags